WinSAD

douane declaratie software

Ontdek wat WinSAD voor U kan betekenen

WinSAD: de stabiele en gebruiksvriendelijke douanesoftware


Douanedocumenten valideren in een mum van tijd, het kan met WinSAD, de gebruiksvriendelijke douane declaratie software van JCON. Een handig, stabiel Windows programma dat toelaat je douaneadministratie snel en efficiënt af te handelen. Want elke seconde telt! 


Onze WinSAD douanesoftware is ontwikkeld voor alle soorten bedrijven en sectoren: douane-agentschappen, industriële bedrijven, alle bedrijven die douanedocumenten moeten opmaken en valideren. De volgende documenten zijn mogelijk:


•    PLDA export
•    PLDA import inclusief AC4
•    NCTS transit aankomst & lossing
•    NCTS vertrek
•    EMCS e-AD vertrek
•    EMCS accijns aankomst registratie
•    BRUCARGO LYST berichten

 


WinSAD: sublieme support en ontwikkeling


WinSAD is het resultaat van jarenlange ervaring in de douanewereld. JCON kent als geen ander de noden van de sector en is daarom heel efficiënt in ontwikkeling en support. Met ruimte voor maatwerk! Wist je trouwens dat wij alle mogelijke fouten gedocumenteerd hebben? Nuttige informatie die wij graag met je delen via het WinSAD portaal. Zorgeloos je douaneaangifte indienen, daar is het ons om te doen.


Ongeacht de grootte of aard van het bedrijf, of je nu 10 aangiftes per maand hebt of 10.000… we zijn ervan overtuigd dat WinSAD dé oplossing is voor jouw bedrijf. Elke dag genieten meer dan 200 WinSAD gebruikers van onze beste prijs/kwaliteitsgarantie, transparante service en sublieme ondersteuning. Dat maakt ons zo uniek, vandaar ook ons nieuw logo, gelijkend op het symbool voor DNA. Niet voor niks worden er jaarlijks meer dan 1 miljoen documenten opgemaakt en gevalideerd door onze WinSAD douanesoftware. 


WinSAD: sneller en efficiënter werken 


Snelheid, efficiëntie en transparantie bij de verwerking van je douanedocumenten, dat is de filosofie van de douanesoftware WinSAD. Daarom werd tijdens de ontwikkeling gefocust op een aantal handige eigenschappen. Standaard- en optionele modules die je vooral tijdswinst opleveren en kopzorgen besparen. 


Want vlug aangiftes opmaken en doorsturen, kan via een onbeperkt aantal instelbare templates. Het is perfect mogelijk om de aangiftes voor te bereiden, reeds gevalideerde dossiers te kopiëren en pas op een later tijdstip door te sturen. De schermen zijn zo ontworpen om een minimum aantal clicks per gebruiker te vereisen, met inbegrip van de Windows standaarden (CTRL, multiselect, shortcuts enz.).

 

Of wat denk je van diverse opzoeklijsten waarmee je per vak kiest uit vooraf gedefinieerde codes of tabellen? Na validatie wordt het douanevalidatienummer (MRN) ontvangen in onze software. Je kan dan onmiddellijk de gewenste documenten afdrukken. Verder ook een copyfunctie, multiprint van meerdere documenten, eenvoudig aanpassen bijgevoegde documenten, aanmaak T1 transit op basis van PLDA export, aanmaak T2L/T2LF met hergebruik gegevens COA, aanmaak regularisatie met 1 druk op de knop, archivering… aan alles is gedacht. En last but not least: er zijn bijna 100 (!!) standaardrapporten beschikbaar. Van efficiëntie en transparantie gesproken.


Bekijk hier de gebruiksvriendelijke WinSAD modules.


Vraag vrijblijvend meer info en ontdek zelf de kracht van WinSAD. 


WINSAD VOORDELEN

BETAALBAAR & MODULAIR

Volledig modulair opgebouwd, dus je kiest wat je nodig hebt. Bij ons geen extra kosten voor modules die je toch niet gebruikt.

MEER DAN 1.000.000 DOCUMENTEN

WinSAD valideert meer dan 1.000.000 documenten op jaarbasis

STABIEL

Wat je vooral wenst als klant in een tijdskritische omgeving zoals transport, logistiek en douane, is stabiele en up-to-date douanesoftware.

PARAMETRISEERBAAR

Volledig parametriseerbaar tot op gebruikers-niveau.

UP TO DATE

WinSAD volgt de laatste douaneontwikkelingen op de voet en lanceert meerdere nieuwe versies per jaar. Zo is de continuïteit van je bedrijf gegarandeerd. We zijn lid van de vereniging CRSNP.BE.

MOGELIJKE INSTALLATIES

Client server
Terminal server of Citrix
Cloud oplossing.

JCON VOORDELEN

BIJNA 20 JAAR KENNIS EN ERVARING IN DE DOUANE-WERELD

DYNAMISCH

PERSOONLIJKE SUPPORT

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD