WinSAD

douane declaratie software

JCON, make IT work


JCON kent het vak. Dat van de douanesector, maar ook dat van IT & development. Want software ontwikkelen is ons vak. De zaakvoerder werkte destijds met het oude SADBEL douanesysteem en herschreef eigenhandig het toenmalige DOS douaneprogramma van Software Design nv voor Windows. Zo ontstond WinSAD voor snelle en eenvoudige validatie van douanedocumenten.


Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 200 gebruikers, jaarlijks meer dan 1 miljoen documenten die worden opgemaakt en gevalideerd door onze WinSAD douanesoftware… we gingen niet over één nacht ijs en dat appreciëren onze klanten. De problematiek in de douanewereld en alle mogelijke fouten door ons gekend werden gedocumenteerd. We hebben goede contacten met de nationale douanehelpdesken en zijn lid van CRSNP.BE (vereniging van douanegerelateerde software houses). Alle kennis werd verzameld in een WinSAD kennisdatabank die ons helpt snel en accuraat te handelen, support te bieden en te ontwikkelen. Omdat elke seconde telt!


WinSAD is onderdeel van JCON uit Beerse (2009). We zijn een softwarebedrijf en focussen op de ontwikkeling van WINSAD (douanesoftware), CARLOGIC en software op maat. Ons team staat garant voor jarenlange ervaring in het vak, een doorgedreven hands-on mentaliteit en een streven naar transparantie, kwaliteit en service. Bij ons geen gekke prijzen, wachttijden of wurgcontracten. Wel stabiele software met ruimte voor maatwerk. Dat maakt ons zo uniek, net zoals ons nieuw logo, gelijkend op het symbool voor DNA. 


Vragen of noden? Neem vandaag nog contact met ons op of ontdek alvast wat we met WinSAD voor jouw bedrijf kunnen betekenen.